Nieuws

De Acht Specificaties van Betroniq

Geen reacties

Een Technologisch Wonder op Wielen

Bij Betroniq is onze toewijding aan kwaliteit en prestaties te zien in elk detail van onze e-bikes. Met onze nieuwste creatie, de Betroniq Digital, hebben we opnieuw de lat verhoogd voor wat een e-bike kan en moet zijn. Hier presenteren we de acht top specificaties van de Betroniq Digital:

  1. Accu: De Betroniq Digital is uitgerust met een premium 960Wh 48V 20Ah LG Cell-batterij die gemakkelijk uitneembaar is. Deze batterij zorgt voor een lange levensduur en betrouwbaarheid, waardoor je langer kunt rijden en minder hoeft op te laden.
  2. Snelheid: De maximale snelheid van de Betroniq Digital is 25 km/h, perfect voor stadsritten of ontspannen cruisen op landweggetjes.
  3. Remmen: De hydraulische schijfremmen op de Betroniq Digital zorgen voor superieure remkracht en controle, zelfs bij hoge snelheden en onder moeilijke rijomstandigheden.
  4. Vering: De full suspension van de Betroniq Digital zorgt voor een comfortabele rit, zelfs op oneffen terrein. Bumps in de weg worden moeiteloos gladgestreken, waardoor je rit soepel en aangenaam blijft.
  5. Verlichting: De Betroniq Digital is uitgerust met LED dagrijverlichting, remlichten en knipperlichten, zodat je altijd goed zichtbaar bent, ongeacht de lichtomstandigheden.
  6. Actieradius: Afhankelijk van de gekozen modus (vol vermogen of eco-modus) biedt de Betroniq Digital een actieradius van 50 tot 130 km. Dit betekent dat je kunt cruisen op vol vermogen voor korte ritten, of overschakelen naar de eco-modus voor langere tochten.
  7. Beveiliging: De Betroniq Digital is uitgerust met een alarm en afstandsbediening, voor extra beveiliging en gemoedsrust. Bovendien is er een ingebouwde toeter voor extra veiligheid op de weg.
  8. Motor: De 48V 250W Bafang achternaafmotor biedt een krachtige en betrouwbare rijervaring. Met deze motor aan boord ben je altijd klaar voor het avontuur, of je nu door de stad cruiset of een landweg verkent.

Al deze functies en specificaties komen samen om de Betroniq Digital te maken tot een echt technologisch wonder op wielen. Ervaar vandaag nog het verschil Betroniq!

Tags: Nieuws

Gerelateerde nieuws

Nieuws

Onze Uitneembare Premium Accu

De Kracht van Betroniq Als het aankomt op e-bikes, is de kracht en duurzaamheid van de accu een van de belangrijkste factoren die de…
Nieuws

Ervaar Onze E-Bikes van Dichtbij

Betroniq Showroom In de wereld van de e-bikes draait alles om beleving. Het gevoel van de wind in je gezicht terwijl je moeiteloos over…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Onze Uitneembare Premium Accu
De Brommer is Terug… maar nu Digitaal!