Ons verhaal

  1. Home
  2. Ons verhaal

De Oorsprong van Betroniq

Het begon allemaal in de levendige straten van Amsterdam, waar twee jeugdvrienden hun gedeelde passie voor innovatie en mobiliteit ontdekten. Deze vrienden, afkomstig uit de auto-industrie, droomden van een wereld waar mobiliteit en milieubewustzijn hand in hand konden gaan.

Met de nostalgie van de ouderwetse brommer in hun achterhoofd en een blik gericht op de toekomst, vormden ze het idee voor Betroniq – een merk dat de traditionele e-bike zou veranderen en opnieuw vormgeven. Het doel? Een vervoermiddel creëren dat zowel praktisch als groen is, en waarmee mensen veilig en geruisloos kunnen cruisen – zonder helm of rijbewijs.

Betroniq is meer dan een merk, het is een belichaming van de innovatieve en ontembare geest van onze oprichters. Het is een symbool van hun toewijding aan kwaliteit, design en duurzaamheid.

Het Dutch Design

Gestroomlijnd, functioneel, en met een uniek oog voor detail – zit in ons DNA. Elke Betroniq e-bike wordt met zorg ontworpen en gebouwd, met oog voor de kleinste details. We geloven dat design en functionaliteit samen moeten gaan, en dat is precies wat onze e-bikes uitstralen.

Onze Fatbike is het ultieme voorbeeld van deze filosofie. We hebben de klassieke bromfiets getransformeerd in een state-of-the-art e-bike. Hij combineert de stoere look van een bromfiets met de moderne technologie van een e-bike. Een nostalgische blik op de toekomst, zou je kunnen zeggen.

Wij zijn Betroniq. Born in Amsterdam, gebouwd voor de wereld. Met passie voor design, duurzaamheid en innovatie, veranderen we de manier waarop mensen zich verplaatsen. Stap voor stap, e-bike voor e-bike.